Lees hieronder de referenties van een selectie van onze klanten:

Brechje Schonk | Noppies
“We hebben een hele prettige samenwerking met Rianne/Affiliate4You. Een erg gedreven club. Ze helpen ons op constante basis kwalitatief goede leads naar onze webshop te trekken. En best of all, ze zijn bereid op basis van CPS samen te werken, een samenwerkingsvorm waar we allebei beter van worden en die heel transparant is. Door hun pro-actieve houding weten zij kansen te signaleren die vervolgens aan ons worden voorgelegd. Het is fijn dat ze zo goed meedenken en een deel van het werk uit handen nemen.”
 
Tineke Huizenga | Oilily
“Affiliate4You kenmerkt zich door nimmer aflatende aandacht en inzet om onze producten te promoten. Meedenken en meewerken leidt zeker te betere resultaten.”
 
Netty Bosch | Shoehoo
“Wij werken nu ruim 1.5 jaar met Affililate4You en zijn heel tevreden. Naast de stijgende lijn in sales is de samenwerking erg prettig. Korte lijntjes, lekker no nonsense, vast team waar je mee werkt en niet onbelangrijk er wordt gedaan wat is afgesproken. Gewoon goed!”
 
Marlou Eggink | Kleertjes.com
“Kleertjes.com werkt al een paar jaar samen met YFM. Het is een fijne, proactieve samenwerking waarin snel gehandeld wordt. Afgelopen jaren heeft kleertjes.com hierdoor een goede extra omzet kunnen realiseren. Wij streven ernaar om deze samenwerking in een stijgende lijn voort te zetten!”
 
Stefan Hazelhekke | IkenIK
“IKenIK werkt inmiddels al een aantal jaren samen met YFM. Het is een samenwerking op basis van een gezamenlijk streven naar effectieve promotie van IKenIK.nl. IKenIK is een webshop met een gigantisch aanbod voor baby en kind. Dat sluit perfect aan bij de kanalen van YFM. Samen met YFM worden beurzen georganiseerd, producten gepromoot onder de doelgroep en komen we middels vele (moderne) kanalen als blogs en fora onder de aandacht bij de doelgroep. Door de samenwerking wordt de zichtbaarheid van IKenIK.nl enorm vergroot. Het streven is om de ingezette stijgende lijn voort te zetten in de komende jaren!”
 
Corine Bos | Prénatal “We hebben in YFM een geschikte partner gevonden om onze acties door te zetten naar de juiste publishers. Binnen YFM wordt er altijd snel geschakeld en zijn de lijnen kort wat ons erg bevalt. Daarnaast is YFM een partij die met je meedenkt om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.”
 
Stefan de Groot | Zwitsal / Omnicommediagroup
“Via het netwerk en de sites van YFM hebben we binnen vrij korte tijd meer dan 25.000 kwalitatieve leads geworven. Met YFM is het zeer prettig en pragmatisch schakelen. En het belangrijkste: ze komen hun afspraken en beloftes na!”
 
Michelle Nederveen-Lock | Lief! Lifestyle
“Via YFM behalen wij goede resultaten en extra omzet. De samenwerking verloopt heel soepel en fijn!”
 
Jaimy Daniluk | Greetz
“We werken nu een aantal jaren samen met YFM en samen hebben we een zeer succesvol affiliate programma neergezet. YFM beschikt over een goed accountmanagement en is altijd erg behulpzaam.”
 
Laurens Schotvanger | Mediabureau ad pepper “Dit jaar een prima samenwerking aangegaan met Young Family Media. Voor campagnes waar wij ook niche bereik nodig hebben is YFM een prima aanvulling en dan met name de doelgroep jonge gezinnen!”
 
Tommy de Bruijn | Babyhuys
“Affiliate4You is een van de weinige bedrijven die echt waar maken wat ze beloven. Nooit heb je er omkijken naar, wanneer we iets afspreken wordt dat altijd nagestreefd en nooit zijn er problemen geweest. Kortom, een voorbeeldige samenwerking!”
 
Bianca Persoon | Bo Lifestyle
“YFM heeft veel expertise in huis om meer bekendheid te generen in je doelgroep en vooral meer potentiële klanten te trekken naar je website. Zij denken met je mee over het verhogen van de conversie. Mede door hun uitgebreide netwerk zijn zij voor BO Lifestyle een uitstekende partij om zaken mee te doen!”
 
Marvin Soekra | Plutosport
“YFM denkt op een creatieve en actieve wijze met je mee om midden in je doelgroep te kunnen staan! De resultaat zijn aantoonbaar positief en zeer aansprekend!”
 
Dennis Wanders | Kixx-Online
“Door de geboden combinatie van een proactieve houding, een relevant bereik én verschillende promotiemogelijkheden, hebben wij dankzij Affiliate4You het aantal nieuwe klanten structureel kunnen verhogen!”
 
Jaap Willem van de Plasse | Drogisterij.net
“Young Family Media is al geruime tijd een belangrijke partner van Drogisterij.net. De diversiteit van het netwerk gecombineerd met de mogelijkheden die zei bieden, zijn goed voor ons bedrijf. Mede dankzij de inzet van Young Family Media is de omzet vanuit het affiliate netwerk Affiliate4You dit jaar aanzienlijk gestegen. De klantgerichte werkwijze is erg prettig en zorgt al jaren voor een fijne samenwerking!”
 
Diana van Wijk | Baby-Cards.nl
“YFM timmert nu heel wat jaartjes aan de weg en dat past prima bij ons als adverteerder. Het aantal leads vertoont een continue stijgende lijn en wij kunnen inmiddels rekenen op een groot aantal trouwe publishers. Blij dat wij direct met YFM in zee zijn gegaan!”
 
Marcella Ladiges | Lingerievoortwee.nl
“Sinds 2009 helpt Affiliate4you ons met het verspreiden van de “Lingerie voor twee”-promotiecampagnes. Hun uitgebreide netwerk, professionele werkwijze en enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat onze omzet ieder jaar verder stijgt!”
 
Lidia den Haan | MamaKado.nl
“MamaKado is is 2010 gestart met Affiliate4You, in eerste instantie om de hype te proberen en met weinig vertrouwen, weer een advertentiemethode waaraan je geld uitgeeft zonder grote verwachtingen. Na een maand of twee na de start, bleek het toch een succesvolle greep! Zeker nu steeds meer serieuze webmasters ons opnemen, groeien onze inkomsten uit Affiliate4You. Prettig aan A4Y is dat zij zich alleen richten op de markt waarin wij gevonden willen worden, en dat onze advertenties niet op plaatsen verschijnen op voor ons nutteloze websites. Dit is één van de weinige advertentie methodes waar wij na een eerste kennismaking met alle plezier en vooral extra inkomsten lid zijn gebleven!”
 
Jasper Aanraad | Personalgifts.nl
“De professionele aanpak van Affiliate4You, alsmede het persoonlijk contact met ons bedrijf en aangesloten affiliates is een succesformule gebleken. Sinds de start van onze samenwerking met Affiliate4You hebben we diverse succesvolle campagnes uitgezet. Affiliate4You schakelt snel, denkt mee en draagt actief oplossingen en kansen aan!”
 
Wieger-Jan Bakker | TUI Nederland NV
“Affiliate4You is een vaste partner van ons. Toegewijd, betrouwbaar, resultaat gericht en altijd op zoek naar die ene verbetering. Voor het merk KidsWorldClub, met een echt nicheproduct, een absolute must. Deze samenwerking houden we wat ons betreft ook in de toekomst helemaal vast!”
 
Kay Poelen | Draagdoek.nl / Zwangerschapsshirt.nl
“Affiliate4You denkt met ons mee en adviseert ons over waar we nog kunnen verbeteren. Zij nemen een pro-actieve houding in en zorgen dat onze aandacht op affiliates niet verslapt. Daarnaast zijn het prettige en toegankelijke mensen om mee samen te werken! Wij hopen in de toekomst nog veel successen uit de samenwerking te zien voortvloeien!”